sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

finding yourself stuck out on the ledge

huoh.. En ole vieläkään päättänyt mitä teeen ja se riivaa mua :/ Mutta katotaan nyt.. Mitään päivän asuja en todellakaan ole ehtinyt ottaa. Viikonloppukin meni lintsillä, vesipuistossa ja vaikka missä :) Se onneksi tekee super hyvän mielen kun saa riehua tollasissa.. Oon tässä muuten viime päivät harkinnut pitäskö leikata otsatukka. Toisaalta houkuttaisi älyttömästi, mutta toisaalta se kasvattaminen on taas ihan super syvältä. Mulla on ollut aikasemminkin otsatukka, joten tiiän että se sopii, mutta en tiiä uskallanko leikata ;P

No joo, mutta nyt asiasta kolmanteen saatiin jo muutama viikko takasin yheltä lemppareimmista bloggaajista eli  Senjalta ihana blogitunnustus ja olin ihan unohtanut, mutta prempi myöhään kuin ei milloinkaan, eiks niin ? Eli kiitos paljon 

Tunnustuksen säännöt:
1. Kiitä antajaa ja linkitä hänen blogiinsa.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen
.


Tässä ihanat viisi:


MAYA
EVERY DAMN DAY
LOVE FOR THE STREETS
ALEXANDRA'S
INDIE BY HEART

Nanette



6 kommenttia:

  1. Jos et oo varma haluutko otsatukkaa niin tilaa ihmeessä tällänen http://www.jeans.fi/otsatukkalisake-pannalla-musta-p-11115.html Kimilläkin on kyseisessä kuvassa tälläinen :)
    Saa vähän osviittaa että miltä näyttää otsatukalla :) ja jos tykkää niin voi leikkaa :) tai tolla lisäkkeellä vaan leikitellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei eikä ? En tiennyt että Kimin tukka on tollanen, totahan ois ihan mahti kokeilla! Kiitos vinkistä :)

      Poista
  2. Voi kiitos :) ja leikkaa otsis, varsinkin jos tiiät että se passaaa sulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehkä mun tosiaan pitäis! Hitto vaan kun se kasvattaminen on niin berbeeeeristä-.

      Poista