sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Pidän vapaudesta, pidän musiikista, pidän siitä kun jalat vie ja järki luovuttaa







Aurin sunnuntai-look 
terveelliset bratwurstit... auri tahto... hahaha
Mun tatska, jonka otin goalla vähän hetken mielijohteesta ( Neten ja Artun avustuksella haha ).  Se jatkuu vielä tosta niskaan asti ja tekstihän on hindiä.. se on sellanen mun elämänohje. No mutta, siinä se nyt on enkä sitä hetkeäkään oo vielä ainakaan katunut.


Tulin äsken kotiin. Oon viettäny täälä aikaa noin puoltoista tuntia koko viikonlopun aikana, kun tulin vaihtamaan vaatteet ja käymään kaupassa kämppiksen kanssa. Ollaan mun hyvän kaverin Aurin kanssa oltu koko viikonloppu menossa. Kalliota ollaan taas vähän koluttu perjantaina ja lauantaina. Kummatkin illat oli oikein onnistuneita ja vähän hassuja niinkun kalliossa kuuluukin phahah. Käytiin myös kampissa ravintolapäivien yhessä sellasessa ravintola kommuunissa, jossa ne myi tortilloja ja porkkanakakkua. Ne oli selvästi panostanu siihen ja siellä oli live bändikin, itetehdyt koristeet, liituja, että pysty piirtämään asfaltiin ja meno jotenkin tosi kivaa. Onneks käytiin. Tänään me päätettiin passata suomen peli ja mentiin vaan alppilankaltseille ottamaan aurinkoa ja syömään dayafter-ruokaa. Se oli ihana hetki, kun ulkona tuoksu kesältä ja lintsin kiljunta kuulu sinne asti.. eikä ollu oikeestaan mihinkään kiire. Nyt pitäs tehä vielä pari opiskelujuttua( yeah right ) ja muutenkin valmistua huomiseen aamuvuoroon... ihanaa.

Pusut,


ULLIS

mun dip dye ei oikeen onnistunut :D itseasiassa feilas aika pahasti,  mut ehkä next time sitten.

8 kommenttia:

  1. Tuo ravintola näyttää kyllä just ihanalta, harmi kun en päässyt osallistumaan! Mutta on ollu kiva katsella kuvia blogeista :)

    Mulla kanssa käynyt mielessä tuo dip dye ^^ Ehkä vielä kesän mittaan .. Ja tatuointisi on todella kaunis.

    Satu
    Indie by heart

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee kiitoksia kiitoksia. Ja siis toi ravintola todellakin oli tosi kiva! Siellä oli kauheen kiva tunnelma ja ihana, että ihmiset jaksaa panostaa.

      Poista
  2. Eikä, Liian ihana. Mahtiviikonloppu ja kesä! <3
    -Auri

    VastaaPoista
  3. hei tosi nätti oot tossa vikassa kuvassa!

    VastaaPoista